Lähtökohtana perinteinen laatu ja laaja valikoima
Kaiken perusta on tuotteiden korkea laatu. Tämän suhteen Roslundia rohkeneekin sanoa lihakaupan instituutioksi, jolla on yli 80 vuoden kokemus alasta. Vaikka kyse on perinteisestä helsinkiläisestä lihakaupasta, toimitetaan tuotteita koko Suomeen.
Laaja valikoima on toiminnan toinen kulmakivi. Jatkuvassa valikoimassa on yli 300 erilaista tuotetta ja tilauksesta on saatavana lihaa mistä päin maailmaa tahansa. Valikoima on jatkuvassa kehityksessä ravintola-alan muutosten ja asiakkaiden toiveiden ohjaamana. Esimerkiksi laajasta dry aged -valikoimasta löytyy mm. luuton entrecôte, luullinen New York Strip, tomahawk ja porterhouse.
Yksilölliset leikkaukset ja räätälöidyt burgerpihvit
Hyvä palvelu on muutakin kuin suora soitto henkilökohtaisen yhteyshenkilölle, mikä toki sekin on Roslundilla arkipäivää. Palvelussa on myös kyse leikkauksista, maustamisesta ja pidemmälle menevistä tuote- ja palveluratkaisuista.
Käsityöhön perustuvaa palvelua on lihan ja leikkuun räätälöinti juuri ravintolan toiveisiin sopivaksi. Esimerkiksi burgerpihveissä pihvit jauhetaan toiveiden mukaisista ruhonosista haluttuun karkeuteen ja rasvapitoisuuteen.
Sous vide ja muut keittiötä helpottavat ratkaisut
Ravintoloiden keittiöissä on usein kaksi isoa johtavaa ajatusta. Näitä ovat herkulliset ja tasalaatuiset annokset ja se, että ne sopivat saumattomasti keittiön prosesseihin.
Näitä tavoitteita tukemaan kehitetään Roslundissa koko ajan uusia tuotteita ja palveluja. Tällaisia ovat mm. esivalmistetut tuotteet ja monipuoliset sous vide -ratkaisut. Ravintoloiden lisäksi näistä on paljon hyötyä myös suurkeittiöissä. Näiden yhtenä tavoitteena on, että jo perustaidoilla tai kiireessä keittiö saa aikaan priimaa.