Tiedote 22.3.2018

Vapaa julkaistavaksi

Roslund myi Hietalahden ravintolatoiminnan ja keskittyy kasvavaan lihakauppaan

Roslund myi Hietalahden hallissa olleen ravintolatoimintansa Fafa’s Plats Oy:lle 5.2.2018. Asiakkaille uusi burgereihin keskittyvä konsepti näkyy 1.5.2018. Taustalla ovat muutokset Hietalahden hallin toiminnassa ja toisaalta keskittyminen alati kasvavaan ydinliiketoimintaan.

– Koska kauppahallitoiminta on Hietalahden kauppahallissa päättynyt, olemme halunneet luopua toiminnastamme Hietalahdessa. Haluamme jatkossakin pysyä ennen kaikkea lihakauppiaina emmekä ravintoloitsijoina, Roslundin toimitusjohtaja Kimi Roslund toteaa.

Roslund keskittyykin pääliiketoimintaansa eli kasvu-uralla olevaan lihatukkutoimintaan. Lisäksi Teurastamon Portin juuri laajentunut ravintola ja lihatiski sekä verkkosivujen kautta toimiva tilauspalvelu palvelevat kuluttaja-asiakkaita.

Uudella konseptilla on tavoitteena ponnistaa Hielahden hallista kohti valtakunnallista burgereihin erikoistuvaa ketjua. Roslund on mukana asiantuntevana tavarantoimittajana.

– Burgerit ja niiden raaka-aineet ovat meidän erikoisalaamme ja olemmekin tavarantoimittajana mukana auttamassa uutta konseptia saavuttamaan tavoitteensa. Juuri tällainen yhteistyö on meidän leipälajimme, toimitusjohtaja Kimi Roslund toteaa.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Kimi Roslund, 040 070 7977

www.roslund.fi